Categorized | Laget

Vilken match!

Posted on 20 september 2013 by admin

Säsongspremiären avslutades verkligen på ett rafflande sätt. Vårt A-lag slutade på en andraplats i sin serie förra säsongen men det var hårt om förstaplatsen, platsen som garanterande en uppgång till divisionen över. Det hela kom att handla om den absolut sista matchen, och innan den spelades så låg vi och Vikbergs IF på delad förstaplats. Det enda som skiljde oss åt var målskillnad och det hela skulle då avgöras en lördagseftermiddag i april, lagom till att våren började göra sitt intrång.

Vikberg hade en bättre målskillnad än oss och låg tre mål upp. Vi mötte inte varandra denna eftermiddag utan spelade båda två mot gäng i den nedre halvan. Vikberg spelade sin match innan oss och de vann pliktenligt matchen. Slutresultatet blev 6-2 till Vikberg, vilket betydde att de nu hade en målskillnad som innebar att vi var tvungna att vinna med en sjumålsmarginal för att kunna gå upp – något vi inte ska prata så mycket mer om…

Matchen mot Bråvika idag startade och vi hade ett klart övertag och briljerade stora delar av matchen. När det var fem minuter kvar av den avslutande matchen och perioden så stod den 8-2 till oss och vi kämpade på som bara den för att få till ett mål till. Men motståndarlaget stod upp och efter att vi haft två stolpskott i den sista minuten blev tillslut resultatet 8-2. Det kommer därför att bli en mycket spännande säsong, där vi förhoppningsvis får ta revansch och gå upp en serie, precis som Vikberg.

Comments are closed.