Våra sponsorer

Det är fler än vi som gillar idrott. Dessutom är det några speciella som verkligen tror på vår klubb och vad vi kan åstadkomma i kommande seriespel. Våra sponsorer tror verkligen på vårt sätt att arbeta, och tack vare den extra kryddan av proffsighet som vi nu arbetar efter, har gjort dem än mer säkra på att vi har något stort på gång. Det är vi väldigt tacksamma för. Här följer några av våra mest trogna sponsorer.

Trademax

Trademax har varit med oss från första början, ända sen vi tog de första stapplande stegen mot att skapa och forma lag. Tack vare att vi lyckades knyta till oss tränare med stor erfarenhet, i både innebandy och handboll, gjorde att Trademax vågade satsa på oss, och de är företaget som ligger till grund för att vår utveckling har gått så snabbt som den gjort. Utan dem skulle vi inte ligga på den nivån vi gör idag och vi skulle inte heller kunna genomföra den elitsatsning som vi nu gör. Trademax säljer soffor, sängar, bäddsoffor, köksmöbler och andra typer av möbler för både inne- och uteanvändning.

Tobi Entreprenad AB

Tobias, som driver sitt framgångsrika byggföretag, har varit aktiv i föreningen en längre tid och såg det som självklart att också hans företag skulle vara med och sponsra vår klubb. Eftersom att han är insyltad i vår verksamhet så vet han också vilket potential som finns i klubben. Alltid roligt att se någon som verkligen går in för det och satsa på det man tror på, tack Tobias! Tobi Entreprenad schaktar, gräver och dränerar i och omkring Kungsör.

Är det så att ni som företag också vill bli en del av klubben och sponsra oss i vår utveckling så är ni mer än välkomna att ta kontakt med oss!

Vikinglarm AB

Vikinglarm-Logo-Boat

Vikinglarm som säljer hemlarm och övervakningsutrustning på nätet har även dem varit med oss från första början som sponsorer. Det är tack vare Vikinglarm som vi har ett väl fungerande larmsystem i alla våra klubblokaler och omklädningsrum som håller tjuvar borta. Från början sponsrade Vikinglarm Kungsörs BHK med matchtröjor men ganska snart erbjöd dem sig även att installera larm och övervakning i våra lokaler.

Vi kan varmt rekommendera Vikinglarm för allt inom villalarm, fordonslarm och övervakning. Besök Vikinglarm: http://vikinglarm.se