Våra lag

Vi har för tillfället tre olika lag i olika divisioner. Här kommer vi då att presentera dem lite närmare.

A-laget innebandy Herr

herrlagetVårt A-lag är vår stora fjäder i hatten som har mängder av erfarenhet, samtidigt som vi har många unga talanger som verkligen visar framfötterna. De senaste åren har utvecklingen gått väldigt fort i det här laget, och något som var ett ganska mediokert, oseriöst lag för två år sedan har idag vuxit i sin kostym och levererar proffsigt både på och utanför planen. Med hjälp av en ny tränare har verkligen laget stigit i nivå och kvalité och gjort att de är att räkna med när det gäller seriespelet. Konkurrensen har hårdnat, och ingen kan känna sig helt säker då vi har ett B-lag där många talanger tränar och spelar. Det ska minst sagt bli spännande att följa lagets frammarsch denna säsong och se hur högt de kan komma.

B-laget innebandy Herr

B-laget, eller kanske snarare utvecklingslaget, är laget där våra talanger utvecklas för att kunna kämpa om en plats i A-laget. Det är vår stolthet, att vi faktiskt tar oss tid och lägger ner mycket engagemang kring detta lag, då de ligger till grund för den höga kvalité vi har i A-laget. Här fostras spelarna i ett proffsigt tänk, samtidigt som de får alla möjligheter till att spela på en hög nivå. B-laget är definitivt viktigt för oss, och det är ganska ofta som spelare kallas in till A-laget, då alla spelare verkligen tar chansen här för att bli en startspelare i A-laget.

A-laget handboll Dam

damlagetVårt damlag i handboll är verkligen vår skinande stjärna. Laget har visat en extrem utveckling och vuxit i rollen som ett av regionens absolut bästa lag. Med en bättre stabilitet och tydligare spelsystem har laget gått från att vara en ständig slagpåse, till att vara ett av de lag som varje säsong kämpar i toppen av serien. Tack vare den satsning som vi gjort, med ett mer proffsigt angripande på idrotten, har laget blivit så bra som det blivit, och det med samma spelare som vi haft under hela tiden. Det visar på vilken talang det finns i människor, bara man ger dem möjligheten att utvecklas och växa som handbollsspelare.