Categorized | Laget

Upprustning av klubblokalerna

Posted on 02 oktober 2013 by admin

nyaklubbhustaketEftersom att klubben växer och lagen hela tiden växer och blir bättre och bättre, så vill vi också kunna visa upp lokaler som ger samma intryck av proffsighet och elitsatsning som vi faktiskt genomför här. De tidigare lokalerna har varit ganska nedgångna, och har egentligen sett ut som industrilokaler som inte direkt lockar till utvecklande samtal och strategiplanering av rang. Därför har vi, med hjälp av våra sponsorer och intäkter från försäljningar, nu arbetat oss igenom ett stadie av renovering, där hela klubbhuset nu helt gjorts om och fått en inspirerande inredning. Dessutom har vi byggt till flera olika utrymmen där man som spelare och ledare kan få koppla av och även mindre sammanträdesrum där taktiker kan slipas extra på. En väldigt behövlig uppfräschning med andra ord.

Även vår uteplats har fått sig en rejäl uppfräschning, och det var verkligen på tiden. Vi har fått hintar från föräldrar om att det verkligen måste göras något med det där utrymmet och i samband med övrig renovering så passade vi även på att rusta upp den. Uteplatsen byggdes om och gjordes större, så nu kan den rymma ännu fler personer samtidigt. Dessutom har vi fått helt nya utemöbler från vår kära huvudsponsor Trademax, något som blev väldigt uppskattat hos både våra aktiva och deras föräldrar. Nu såhär på hösten så passar vi på, alla tillfällen vi får, att fixa en grillkväll eller bara samlas för upptaktsträffar eller fika.

Nu äntligen kan vi stolt visa upp våra nya lokaler som verkligen ger skenet av att inhysa en proffsig verksamhet, något som vi faktiskt har här idag.

Comments are closed.