Categorized | Laget

Superlördag med fri entré!

Posted on 31 oktober 2013 by admin

Det är inte så ofta det händer, men när det väl händer så är det alltid en folkfest. Nu till helgen är det nämligen så att både A-laget i innebandy och damerna i handbollen kommer att ha hemmamatcher på samma dag, tätt efter varandra! Det betyder alltså att om du kommer hit till oss under lördagen så kommer du att ha möjlighet att få se idrott på hög nivå under en hel dag, och förhoppningsvis hejar du också fram våra lag till fina segrar. Eftersom att matcherna så praktiskt sammanfaller så vill vi också göra denna dag lite speciell för de besökare som kommer. Vi tar i lite extra med andra ord och bjuder er bland annat på gratis inträde!

Så det är inte enbart gratis att kunna se din favoritklubb spela matcher, du kommer också kunna ta del av massa olika aktiviteter som vi har kring matcherna. Ta med dig hela familjen, för det finns något att göra för alla! Vi kommer bland annat att anordna olika tävlingar, speciellt i anslutning till matcherna, där du får möjlighet att vinna olika priser, som vår sponsor Trademax har bidragit med. Så om du vill uppdatera din soffa eller dina utemöbler så gör du klokt i att träna på dina innebandyskott eller ditt handbollskast, för det kan vara väldigt lönsamt för dig!

Så kom hit till oss på lördag och var med och heja fram våra killar och tjejer till fina segrar, samtidigt som du kan hämta hem vinster i olika tävlingar!

Comments are closed.