Categorized | Nyheter

Säsongen 13/14 är nu slut

Posted on 26 april 2014 by admin

Det är dags att börja sammanfatta hur säsongen har gått för våra lag, och i ärlighetens namn så hade vi hoppats på att gängen skulle ha klarat sig bättre än vad de gjorde. Med det sagt så är det fortfarande ingen katastrof, men med tanke på att vi ändå har satt upp de höga mål som vi har gjort måste det ändå ses som en liten besvikelse att det blev som det blev under den gångna säsongen.

Innebandyn för herrarna lämnade mycket att önska. Laget stred visserligen in i det sista men lyckades inte med speciellt mycket. Det har varit mycket förändringar under säsongen också, där spelare och tränare har lämnat klubben och vi har inte riktigt lyckats fylla de platser som de lämnade efter sig, vilket självklart fick konsekvenser i det sportsliga. Dessutom har många spelare varit skadade under längre tider, så vissa matcher var det till och med svårt att få ihop ett tillräckligt manskap för att ställa upp. Dock klarade sig laget kvar i sin serie tack vare två avslutande segrar och det är vi mycket tacksamma för. Siktet är inställt på att göra än bättre ifrån oss nästa säsong och vi har redan påbörjat rekryteringen inför nästa säsong så att laget kan hitta en stabilitet.

I handbollen var det ungefär samma historia, laget presterade inte alls så bra som vi önskade att de skulle göra. Topp tre var målsättningen inför säsongen och att vi hamnade tre från slutet är mycket riktigt en besvikelse. Denna besvikelse delas av lagets spelare och tränare och vi kommer att vidta åtgärder för att laget ska bli mentalt starkare, vilket vi har bedömt varit det största problemet. Motgångar under matcherna verkar vara det största problemet och med starkare psyken kan vi nog sikta mot toppen nästa år.

För Kungsör och framgång!

Comments are closed.