Categorized | Laget

Klubbens dag

Posted on 24 september 2013 by admin

Eftersom att det går så bra som det gör för oss för tillfället så vill vi fira detta. Dessutom är det så att klubben nu under sommaren har fyllt hela sex år, och dessa sex år har tagit oss väldigt långt. Det är ganska hissnande att ens tänka tanken på var vi befann oss för sex år sedan, när det var ett gäng killar och tjejer från trakten som ville börja spela handboll och innebandy.
Dessa sex år har gått snabbt, och utvecklingen har gått snabbare. Vi är väldigt stolta över vad vi har lyckats göra med denna klubb under så kort tid och därför vill vi bjuda in alla aktiva i klubben, med föräldrar och respektive, för att verkligen fira hur bra det har gått och vilken fantastisk framtid vi har att vänta oss!

Det kommer helt enkelt att anordnas en Klubbens Dag, där fokus kommer att ligga på att bara umgås och har roligt med varandra. Med tanke på att våra lokaler och uteplats har rustats upp på ett förträffligt sätt, gör att vi med lätthet kan bjuda in många människor till denna dag. Dagen kommer att innehålla en hel del olika aktiviteter och händelser och vi hoppas såklart på att det inte kommer att bli en enda tråkig stund. Saker som kommer att ingå är bland annat en brännbollsturnering, fem-kamp och naturligtvis så avslutar vi det hela med en stor gemensam grillfest!

Vi hoppas så klart på att vädret håller i sig och att värmen dröjer sig kvar ytterligare några dagar. Förhoppningsvis får vi även sällskap av solen!

Comments are closed.