Categorized | Laget

Inför handbollssäsongen 2013/2014

Posted on 06 september 2013 by admin

Handbollssäsongen ser ut att bli den bästa på mycket länge och med tanke på att laget faktiskt tog ett kliv upp så innebär det att konkurrensen i laget hårdnar, samtidigt som motståndarna kommer vara av betydligt bättre kvalité än vad vi är vana vid från föregående säsong. Det innebär att vi inte kan ta ett allt för ambitiöst grepp om våra förhoppningar, vi förväntar oss exempelvis inte att vi ska vinna serien, men med tanke på hur snabbt utvecklingen gått och vilket driv som tjejerna visar upp för att lära sig mer och bli starkare och bättre, får oss att tro och hoppas på att en placering på den övre halvan är en helt klart rimlig målsättning.

Försäsongen har varit ganska mycket upp och ner, och den har haltat en del då många spelare har varit dragandes med en del skador. Det har inneburit att själva förberedelserna inte har varit optimala för att känna oss helt på det klara med lagets styrkor, men man har ändå gjort hyfsat bra ifrån sig i de träningsmatcher som spelats, då det varit tajta matcher som väldigt knappt har förlorats.

Nu när serien drar igång kan vi räkna in flera av de tidigare skadade spelarna och med det tror vi att vi har en bra chans att hävda oss redan från början. Även om de skadade spelarna behöver få en startsträcka för att komma igång så tror vi ändå att de fixar det snabbt, tack vare mycket bra rehab och målbildsskapande. Kom igen nu tjejer!

Comments are closed.